Omgivningen


Image
Nordvästra Kungsholmen har gått igenom en dramatisk förvandling under de senaste åren. Målet var att flytta innerstadens gräns västerut. Nya bostäder och kontorshus byggdes och äldre industrifastigheter revs eller omvandlas till moderna arbetsplatser. Dessutom upprustades områdets parker och Lindhagensgatan förvandlades till en vacker lindesplanad med cykel- och gångbanor. Ett flertal restauranger, caféer, affärer och annan närservice har etablerats i området.

Vad säger våra kunder?


Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal, bra mötesmöjligheter med rum i olika storlekar. En trevlig atmosfär där stämningen bland hyresgästerna är väldigt god. Uppskattat med After Work-event och inte minst Julbordet.
Mikael, ISKU

Vi har suttit här i sju år för att vi trivs så bra och är väldigt nöjda med den proffsiga servicen till oss och våra besökare.
Miles, Avison Communications

Representativa lokaler och mycket trevlig personal. Vi har varit här sedan 2008 och trivs jättebra.
Marcus, MJH Konsult AB

Bakgrund


Kungsholmens Kontorshotell grundades 2007 med erfarenhet av kontorshotell- verksamhet sedan övertagandet av Bromma Kontorshotell 1992. Vi som grundade företaget gjorde det med passion för service och företagande och hoppas att du skall känna det som gäst hos oss.