Frågor och svar

Hem » Om oss » Frågor och svar
Frågor och svar 2017-09-14T23:26:46+00:00

Frågor & Svar

För att vi gör dig bättre! Anledningarna är olika för olika kunder, men gemensamt är att vi spar tid åt våra kunder, ger möjligheter till nya möten och har mycket representativa lokaler. Vi som startade företaget har även mycket erfarenhet av företagande så fråga oss gärna om råd!
Om inte våra befintliga kontor passar er så kan vi modifiera dessa genom att ta ner väggar, skapa egna avdelningar med fler kontor etc.
Vi har personal på plats?
Måndag-Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00
Vi har ett parkeringsgarage i källaren med hiss direkt till vårt våningsplan. Det finns även platser att hyra utanför entrén under essingeleden. Därtill finns många parkeringsplatser under essingeleden som man betalar per tid.
I samband med områdets expansion har det dykt upp många nya och bra restauranger. Det finns idag flera lunchrestauranger, indiskt, asiatiskt, italienskt, sushi och för en speciell miljö Piren vid vattnet.
Här har vi en detaljerad lista på vad som ingår när du hyr kontor hos oss på Kungsholmens Kontorshotell. Har du övriga frågor är du varmt välkommen att ringa eller maila till oss.
Vi har åtta mötesrum som ni bokar gratis på vårt intranät, med eller utan projektor. För större konferenser finns ett konferenscenter på bottenvåningen.
Ring oss så svarar vi!

Har du en fråga som vi inte svarat på?

Har du en fråga som inte är besvarad? Ring eller maila till oss så svarar vi på dina frågor direkt.
Ring oss så svarar vi!