Vi är vad våra kunder säger att vi är!

Kungsholmens Kontorshotell grundades 2007. Varje dag sedan dess visar vi varför man skall sitta hos oss. Vi som grundade företaget är fortfarande aktiva och driver verksamheten med passion för service och företagande. Vi hoppas att du skall känna det som gäst hos oss.
Kontor Kontor

Vi har suttit på Kungsholmens Kontorshotell i olika typer av rum nästan sedan starten 2007. Mer nöjd än så kan man inte vara!
KKH är väldigt flexibla och de möter alltid kundernas krav på bästa möjliga sätt. Det är ett trevligt gäng som jobbar på kontorshotellet, och som gör att man alltid känner sig välkommen och hemma. De är också väldigt professionella när man välkomnar kunder och samarbetspartners.
Och de sociala event som sker utanför kontorstid är alltid en hit.

Vi sitter här gärna i flera år till.

Miles Avison, VD på Avison Communication tolkförmedling.


ImageImage

Kungsholmens kontorshotell erbjuder vårt företag allt vi behöver. Här sitter vi i toppfräscha lokaler med härlig atmosfär samt tillgång till mötesrum när vi behöver. Stämningen är trevlig och familjär, och servicen är i toppklass.”
Catrin Fjellström, VD Starfinder


Omgivningen


Nordvästra Kungsholmen har gått igenom en dramatisk förvandling under de senaste åren. Målet var att flytta innerstadens gräns västerut. Nya bostäder och kontorshus byggdes och äldre industrifastigheter revs eller omvandlas till moderna arbetsplatser. Dessutom upprustades områdets parker och Lindhagensgatan förvandlades till en vacker lindesplanad med cykel- och gångbanor. I området finns nu ett stort utbud av restauranger, caféer, affärer och annan närservice.
Image